Här igen!

Ja det går dåligt med bloggandet nu =P Men allt har ju sina med och motgångar =P

Ligger iaf i soffan och gör inte mycket, Peter är iväg och försöker få nybilen att gå lite trevligare än vad den gör just nu!
Junior ligger och sover, stackarn har ju både hosta, snorigt och feber =(

Har hänt på sistone då?

Ja jag har ju jobbat, både i fredags och idag =) Så det är skönt!

I helgen blev det massa party, jag och Peter åkte ner på Edebotten hem till Sara & Ante där vi var massa folk som hade det väldigt trevligt! Blev lite dricka och surr, för pojkarna blev det lite skoteråkning och dyligt!  Sedan framåt kvällen så kom Britt-Marie och hämtade oss för att få hem oss till Ringdalen igen där vi tog och bytte om till lite finare och inte lika varma kläder som förut.
Sedan fick Krille komma och skjutsa oss till "Kungsfoto" där vi var upp på Shishen och beställde en familjepizza...
Vidare på Shell där vi var in en snabbis innan vi fick sjuts av (två snälla tjejer) ;) "ända" bort till "Uno-X" där vi mitt emot drog in på fest hos Jonas Toivonen =)

När maten var uppäten där så drog vi vidare till Tälje, blev avsläppta nere på byvägen och därifrån fick vi traska iväg in i skogen på nån gammal väg som inte var direkt plogad, och långt som fan var det i djupsnön och kylan, bäcksvart var det ju oxå! Men efter mycket om och men så fick man tillslut se lite ljus mitt ute i igenstans.

Var in där och satte oss för att halvdö en stund, kikade & lyssnade på lite olika folk som kuta omkring där... Satte oss vid den öppna spisen så varmt och skönt blev det ju iaf! Sedan så ringde vi efter Annica som fick komma och hämta oss när vi tyckte att  det inte blev lika roligt att vara kvar längre...

Så var bara att traska ner för hela långa skogsvägen igen!
Men gissa på att det var skönt att få komma hem och krypa ner i sängen! Speciellt när ens älskling för en sällskap ;)

Dagen efter så blev det bara lugnt, låg och kika på film hela dagen!
När kvällen klev fram så tog vi och åkte iväg till Turingen en sväng och hälsa på, vi skulle fira Peters födelsedag lite i efterskott =P
Och lite senare så bar det iväg till Ede och hem till Sara & Ante för att hämta hem Audi´n från dagen före =)


Nä, nu får det vara bra för ikväll, orkar inte skriva mer =P

Natti Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0