2009 vs 2010

Tackar för min tid tillsammans med 2009 och varmt välkommnar jag år 2010 vid min sida!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Detta blev nu mitt sista blogginlägg för 2009!

Återkommer kanske med små kortheter om vad året har gett och tagit mig!  =)

God Jul allesammans!

Ja då var det självaste Julafton nu då =)

Sitter framför tv´n med Gröt och skinksmörgås! Mumma! =D

Ska väl ta och slänga mig i duschen om en stund och sedan fixa frisyren och kläderna inför Julfirandet.
Drar härifrån vid halv 2 och sticker iväg åh julfirar hästarna, sedan så far jag hem till mamma, pappa åh brorsan där vi som vanligt firar jul med mormor & morfar.

Blir julmiddag och sedan fika innan vi till sist sätter oss och öppnar alla paketen =)

Vid halv 6 ska jag dra hem till Ringdalen igen där Peter gjort sig klar efter jobbet.
Så far vi vidare mot Turingen och firar Jul med Peters släktingar =)

Och i morgon så bär det iväg på middagsbjudning hos Peters Mormor & Morfar =)

På Lördag så kommer Junior så då far vi iväg till Turingen igen för att fira en till "Julafton" så Junior kan få öppna alla sina paket =)

Mycket blir det i helgen, och jag hoppas det blir riktigt trevligt ^^


SÅ GOD JUL PÅ ER ALLA!


Snart så!

Ja kan ni tänka er att snart är det Julafton, har inte riktigt fattat att tiden sprungit iväg så fort =P

Men är så gott som klar med Julklapparna, blev inget speciellt i år tyvärr då min ekonomi inte är duglig för massa julklappsköp =P Men tror det är enkla men värdiga julklappar jag köpt =)

Peter ville inte ha någon Julklapp, och jag har sagt att jag inte behöver någon heller, men fick faktist ett nytt dammsugar munstycke som jag ville ha och nu har jag önskat mig en skurhink oxå som jag skulle få ;)  (Var ju hål i den gammla här om dagen när jag skulle skura)

Jo jag önskade mig faktist en sak i julklapp och det var en ask After Eight som jag oxå ska få =)


Hänt sedan förra veckan då? Inte mycket, har ju fan varit iskallt så man har knappt velat gjort nånting. Han dona lite med Summa nå dar men sedan knäppte det till och blev iskallt... låg kring 26-28 minusgrader här.

Och i samma veva så går förstås pumpen till pannan sönder, men har iaf fått någorlunda pli på den nya (begagnade) så den håller väl kanske tills den nya ska komma för hoppningsvis på onsdag.
Vore trevligt med riktig värme till Jul.

Junior har ju varit här, även han hjälpte till med pumplagningen, så 3 generationer stod dom där i pannrummet och donade. Farfar, son och sonson ;)

Tog och haft storstädning i sovrummet oxå, Peter har ju fixat så skrubben i sovrummet nu äntligen blivit en garderob istället för ett skräprum! Så hängt in lite jackor och sånt där, även rensat Peters garderob så jag skulle få några extra lådor över till mina kläder =P
Han har ju påstått att han inte har några kläder som passar, men efter att han fått stått här en hel kväll och lekt provdocka medans jag skickat åt han alla sina kläder i lådorna så visade det sig faktist att gubben har krymt och att han kunde ha nästan alla kläder han hade =P

Har även rensat ur lådorna med "bäbiskläder" är ju mycket som Junior har vuxit ur nu, även mycket som varit oanvänt så prislapparna suttit kvar... Men han har ju en egen garderob på sitt rum med alla sina kläder och alla kläder han ska växa i =) Så nu var det dags att lägga undan bäbiskläderna som låg kvar här i sovrummet tills dom kan komma till användning någon annan gång.

Väldigt gulligt att vika ihop dom där små kläderna, man fattar inte riktigt att han har varit så liten, han växer ju så det knakar =)

Har väl inte hänt så mycket speciellt som jag kommer på just nu, har fått jobbat några dagar igen nu. Så det känns skönt, har varit dåligt med lön på sistone så pengar skulle man allt behöva, men verkar som det kan bli en ganska bra lön i slutet på Januari, så då klarar man sig ett bra tag till sedan =)

Mycket kaminmys har vi haft nu när det varit problem med pannan och det varit iskallt ute! Men är skönt att krypa ner under täcket på madrassen brevid brasan och kika på film. Igår var vi nog uppe till 3 och kika film, fast att Peter skulle upp och jobba idag. Men han visste att jag antagligen skulle gilla den där filmen så han tog och offrade sig ;) Och tur var väl det, för fy fan vad jag skratta! Roligaste filmen jag sätt på länge iaf! =) Tror den hette typ Blond Chicks eller nått sånt =)

Nä nu ska jag ta och byta om och studsa in i bilen, har en härligt ridtur som väntar har jag tänkt. Nu när kylan är lagom och snön är härlig att plumsa i.

Ha det så länge! =)

Lucia

Yepp idag är det nämligen den 13 December och då Lucia.... Fast det hade jag inte förstått förän mitt på dagen när Peter kom hem med glitter i håret ;)

Här är det som vanligt, snön tinar utanför, jag väntar var dag på att dom ska ringa in mig från jobbet. Man städar (stökar till lika fort igen) är hos Summa och donar. Peter jobbar och annars försöker han hjälpa till här hemma istället. (Både med städ och stök) hihi ;)

Junior är här titt som tätt och förgyller våran vardag =) Just för stunden så ligger han i sin säng och sussar. Idag har vi busat på som vanligt, men även haft julkort på chemat=) Så Junior har fått stått mycket framför kameran, vilket han med nöje gjorde och ibland med lite hyss emellan ^^

Här om dagen var vi iväg till stan och köpte massa roliga julklappar, roligast är ju att köpa åt Junior. Jag och Peter hittade mycket saker som vi tyckte Junior skulle ha, men många utav dom var nog kanske mest roliga för en annan. ;) Sånt som man själv kanske ville ha när man var liten =P

Nä nu får det vara bra för idag.

Jo en sak till, vill ju självklart gratta en kompis som fyller år idag!

Grattis på födelsedagen Nicko! Hoppas du har haft det trevligt!!! ^^,


Blev många roliga bilder, men dom får jag lägga ut någon annan dag. Ev. pixbox kanske? =)

Snö!

Oj vad vitt och fint det är ute nu, hoppas verkligen att det stannar kvar fram till jul! Vi brukar ju ha risk för snölösa jular ibland men än så länge tror jag vi lyckats få snö strax innan =)

Sitter i soffan nu och datanördar, varit iväg till Summa förut för att försöka få henne accepterad i sin nya flock... Men Rocky har inte varit särskillt intresserad, förän igår när hon började brunsta då blev han kär i henne! =) Han som varit så vaktig mot fåret som han har i hagen, men nu börjar det äntligen gå bra så idag ska Summa få gå ute första natten med dom är det tänkt =) Hoppas det går bra!

Så har ju varit där hela dagen, sedan hem vid 1tiden och äta lunch med Peter.
Blir väl till att laga middag lite senare, lovat att försöka göra makaroner och köttfärsås tills Peter & Junior kommer hem.

Så blir det väl bus och lite tv tittning ikväll nu då =)

Igår, haha ja då hade jag en väldigt "bra" dag.... Bilen ville inte starta på morgonen när jag skulle till hästarna så det var bara till att gå, Peter hade ju redan åkt på jobbet så vad skulle jag göra... Men fy fan vad slut jag var i ben och ryck innan jag var framme... Tog ca 1 & 1/2 timme att gå från Ringdalen till Kvarngatan =P  Därför jag tiggde åt mig snålskjuts i morse, för aldrig att jag skulle orkat gå idag igen, fötterna var för slut för det ;-)

Nä, har nog inte så mycket att uppdatera med för tillfället, återgår till min vardag nu =) Bye bye


RSS 2.0